Συνολικά 95 θέσεις Εποπτών Δημόσιας Υγείας προβλέπονται στα επερχόμενα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα έτους 2014−2015.

Συνολικά 95 θέσεις Εποπτών Δημόσιας Υγείας (ΕΔΥ) προβλέπονται στα επερχόμενα προγράμματα κοινωφελούς  χαρακτήρα έτους 2014−2015. Το παρακάτω αρχείο excel περιέχει την κατανομή θέσεων της ειδικότητας «ΕΠΟΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» και έχει προκύψει έπειτα από σχετική μετατροπή του ανεπίσημου πίνακα, ο οποίος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Σε αναμονή λοιπόν, για την επίσημη έναρξη του πολυδιαφημισμένου καινούριου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας προκειμένου να επιβεβαιωθεί και ο συνολικός αριθμός των ΕΔΥ που θα ζητηθούν σε διάφορες υπηρεσίες.

Θέσεις ΕΔΥ για κοινωφελή εργασία 2014-2015

Το ΦΕΚ 3172/τ.Β’/26-11-2014 με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθ. 4.31879/οικ.3.1604/18-11-2014 και θέμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έτους 2014−2015» μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Σχόλιο: Ο παραπάνω πίνακας δημιουργεί εύλογες απορίες, για την έλλειψη προκηρυσσόμενων θέσεων Εποπτών Δημόσιας Υγείας στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας, ακόμα και με μορφή συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου. Θα μπορούσε να παρατηρήσει κάποιος ότι σε αυτούς τους επαγγελματικούς χώρους τυγχάνει εφαρμογής ένα σημαντικό μέρος από τις επιστημονικές γνώσεις, τις οποίες έχουν αποκτήσει οι απόφοιτοι του τμήματος στο ΤΕΙ Αθήνας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Shop Support

Η μοναδική εταιρεία εξειδικευμένων λύσεων για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Ιστότοπος ενημέρωσης για Επόπτες Δημόσιας Υγείας αλλά και όσων ενδιαφέρονται για θέματα Δημόσιας Υγείας & Περιβάλλοντος

Αρέσει σε %d bloggers: