Γιατί το έργο των συναδέλφων πρέπει να αναδεικνύεται : Διεύθυνση Υγείας Π.Ε. Καβάλας

Αναδημοσίευση από το blog epoptes.wordpress.com  του συναδέλφου Αντώνη Παπαδάκη

Μέσα στην αναζήτηση στο διαδίκτυο εντόπισα την παρακάτω αναφορά στον ιστότοπο http://www.proininews.gr

290px-Kavala_200708 Βαίνει προς ολοκλήρωση το σήριαλ με το νερό της Νικήσιανης, Γεωργιανής και του Αγίου Χριστοφόρου. Αυτό γίνεται για έναν λόγο. Η ΔΕΥΑ Παγγαίου απομακρύνθηκε από τις αρχικές της υπόνοιες και υποψίες. Έκατσε κάτω και έψαξε το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Τότε βρήκε όλες τις απαντήσεις κι εξηγήσεις που αναζητούσε. Κατάλαβε ότι σε αυτή την ιστορία δεν υπάρχουν ούτε προβοκάτορες, ούτε φαντάσματα. Μόνο ένα δίκτυο ύδρευσης, την ύπαρξη του οποίου τόσο καιρό δεν γνώριζε.

Πριν από 20 μέρες είχε γίνει στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά μια σύσκεψη όπως η χθεσινή. Πολιτικά για τον Δήμο Παγγαίου είχε μιλήσει ο αντιδήμαρχος Τάκης Ηλιάδης. Αρκεί να συγκρίνουμε εκείνα τα λόγια με αυτά που είπε χθες ο Βασίλης Ξουλόγης. Ήταν η μέρα με την νύχτα. Τον δικαιολογούμε όμως τον κ. Ηλιάδη. Τότε το θέμα ήταν πολύ πρόσφατο και κάποιοι της αντιπολίτευσης είχαν σπεύσει σαν κοράκια να το εκμεταλλευτούν για δικούς τους λόγους.

Πέρασε ο καιρός. Έπεσαν οι τόνοι. Επικράτησε η λογική. Βρέθηκε μια πρώτη λύση, ετοιμάζεται μια ακόμη καλύτερη. Ποιος κέρδισε απ’ όλα αυτά; Πρώτα πρώτα η ΔΕΥΑ Παγγαίου, πλέον ξέρει με τι υποδομές έχει να κάνει. Δεύτερον η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαδόπουλο συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Λειτουργεί σοβαρά, γρήγορα (σχετικά), με τέτοιο τρόπο που στο τέλος ουδείς μπορεί να πει για αυτή το παραμικρό. Είναι υπηρεσία παράδειγμα προς μίμηση, όπως συχνά λέμε. Για τις υπηρεσίες δεν το λέμε τόσο συχνά. Να όμως που ο κανόνας (αν υπάρχει τέτοιος) έχει και τις εξαιρέσεις του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Ιστότοπος ενημέρωσης για Επόπτες Δημόσιας Υγείας αλλά και όσων ενδιαφέρονται για θέματα Δημόσιας Υγείας & Περιβάλλοντος

Αρέσει σε %d bloggers: